Login
Close
Inloggen

Diensten

Interim Oplossingen

Interim Select is het bureau voor interim professionals in Noord-Nederland. Gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van interim-vraagstukken en zelfstandige professionals. Wij zijn actief in de volgende functiegebieden: Management/Directie, HR, Finance en Marketing/Communicatie.
Dankzij ons grote netwerk kunnen wij snel en adequaat schakelen. Zo kan het werk doorgaan. Ruim 20 jaar ervaring met het bemiddelen van professionals en senior managers. Wij kunnen organisaties en interim-vraagstukken snel analyseren. Wij hebben oog voor de situatie waarin de organisatie verkeert en de vraag die acuut is ontstaan. De juiste invulling zorgt voor continuïteit en stabiliteit.

Interim Recruitment

Heeft u op korte termijn behoefte aan extra recruitmentcapaciteit? Dat vraagt om een interim recruitmentoplossing. Of het nu gaat om het oplossen van een capaciteitsprobleem, het invullen van moeilijke vervulbare vacatures of het opzetten van nieuwe recruitment activiteiten. Een goede recruiter maakt het verschil in organisaties. Als interim recruiter treden wij op uit naam van uw organisatie. We helpen u het recruitment proces goed in te richten en de juiste mensen aan te trekken. Een goed ingericht recruitmentproces draagt direct bij aan de organisatiedoelen.

HR Consultancy

Met onze ruime kennis van- en ervaring met vraagstukken op het gebied van mens en organisatie zijn wij een gedegen HR klankbord voor management en directie.

Team Hunter Select Group

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement