Login
Close
Inloggen

Renée Nicolaï

Renée  Nicolaï
Naam: Renée Nicolaï
Mobiel: +31 50 3115 882
Werk telefoon: +31 50 3115 882

CV:

Mijn naam is Renée Nicolaï, woonachtig in Groningen. Ik heb een HR en bedrijfskundige achtergrond en ben sinds de start van mijn loopbaan altijd werkzaam geweest op het snijvlak van mens en organisatie. Sinds 2007 ben ik als Vestigingsmanager verantwoordelijk voor de vestiging in Groningen.
Ik ben geïnteresseerd in het functioneren van mensen en organisaties. Mijn persoonlijke doelstelling is dan ook om bij te dragen aan het succes en de ontwikkeling/groei van mensen en organisaties. Dit doen wij door de juiste koppeling te maken tussen de kwaliteiten, vaardigheden en ambities van mensen en de doelstellingen en behoeften van organisaties.
In de afgelopen jaren heb ik vanuit Hunter Select vele organisaties en professionals (HBO/WO-ers) mogen begeleiden op het terrein van:
- Werving & Selectie van (interim en vaste) staf,- management- en directieposities
- Outplacement-, Loopbaan- en Re-integratie Coaching
- Carrière advies en Sollicitatie coaching
- (interim)HR- vraagstukken

Mijn ervaring heb ik zowel opgedaan aan de bureauzijde als aan de organisatiekant. Wij helpen organisaties graag bij het oplossen van HR vraagstukken op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom. Zo worden wij o.m. ingehuurd voor (interim) HR-projecten en advies, zoals employer branding, arbeidsmarktcommunicatie, on boarding, (management)coaching, en de inrichting van recruitment.
De prettige en langdurige samenwerking met onze klanten geeft mij veel energie. Ik ben er trots op wat Hunter Select met haar enthousiaste en bevlogen consultants de afgelopen jaren heeft bereikt.

Widget:

Afgeronde vacatures:

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement