Login
Close
Inloggen

Nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief delen we informatie en ontwikkelingen ten aanzien van de noordelijke arbeidsmarkt. In deze nieuwsbrief lichten wij een aantal onderwerpen uit die betrekking hebben op onze labels.

Nieuwsbrief april 2022

De onderwerpen die aan bod komen in de nieuwsbrief van april zijn: Arbeidsmarktontwikkelingen, terugblik HR Business Café, verkort loopbaantraject bij Mobility Select, make-over pand Ubbo Emmiussingel, uitgelichte vacatures en recent ingevulde vacatures.

Lees meer

Nieuwsbrief januari 2022

De onderwerpen die aan bod komen in de nieuwsbrief van januari zijn: De actuele ontwikkelingen, het voorstellen van een nieuwe collega, het bieden van stress en burn-out coaching door Mobility Select, het HR Business Café, en uitgelichte vacatures.

Lees meer

Nieuwsbrief februari 2021

De onderwerpen die aan bod komen in de nieuwsbrief van februari zijn: Nancy 12,5 jaar in dienst, Hunter Select - Preferred Supplier, Interim Select, Ondernemer coacht Ondernemer, onderzoek arbeidsmarktsituatie Noord-Nederland en onze uitgelichte vacatures.

Lees meer

Nieuwsbrief november 2020

De onderwerpen die aan bod komen in de nieuwsbrief van november zijn: Hunter Select in coronatijd, het HR Business Café, de uitkomsten van het onderzoek naar werkgeluk in Noord-Nederland, Young Select, ontwikkeladviestrajecten en uitgelichte vacatures.

Lees meer

Nieuwsbrief juni 2020

De onderwerpen die aan bod komen in de nieuwsbrief van juni zijn: Hunter Select in coronatijd, werkgeluk in Noord-Nederland, het online sollicitatietraject en uitgelichte vacatures.

Lees meer

Team Hunter Select Group

Copyright © 2024 Hunter Select   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy Statement